Rideklubben

Davinde Rideklub der holder til på Davinde Rideskole råder over faciliteter, som tilgodeser både dressur-, spring- og turrytteren.
Der rådes over to udendørs A-baner til dressur hvoraf den ene kan udvides til en springbane.
Ønsker man at ride en afslappende tur finder man, ganske få meter fra stalden, en lille skøn skov, som i perioder om sommeren er forsynet med terrænforhindringer. Der findes pt. tre store og dejlige græsfolde, som kan benyttes nogle timer om dagen, ligeledes findes der 10 mindre løbefolde samt en sygefold.

Klubbens ryttere har adgang til 2 dejlige ridehuse. Det gamle ridehus er 14×40 m og det nye ridehus er 20×60 m. Begge ridehuse er sammenbygget med stalden.
På langsiden i det gamle ridehus findes klubbens rytterstue med cafeteria, som er åbnet ved alle arrangementer.

I den nye stald findes et indendørs vandspiltov samt i forbindelse med den gamle stald er der en udendørs overdækket vaskeplads.

Davinde Rideklubs hovedformål er, at fremme forståelsen for og pasningen af vores fælles bedste venner – hestene, samt tilgodese bredden i ridesporten, hvorfor alle er velkomne uanset alder og niveau.

På Davinde Rideskole hersker der en god stemning, hvor alle hjælper alle og hvor alderen ikke har betydning for venskaber.

Der afvikles en del aktiviteter i løbet af året, for såvel elevrytteren som for privatrytteren.

Rideklubben 4 Rideklubben 2 Rideklubben 3 Rideklubben 1