Sponsor – OK Benzin

Tank penge til Davinde Rideklub

Få et OK Benzinkort til billig benzin og diesel, og støt Davinde Rideklub

Davinde Rideklub har en sponsoraftale med OK, der er bygget op omkring OK Benzinkortet. Når du opretter et OK Benzinkort gennem os, støtter OK Davinde Rideklub med 6 øre pr. liter benzin eller diesel, du tanker på kortet. Derudover får vi en bonus, når du første gang har tanket 500 liter på dit OK Benzinkort.

Så få et OK Benzinkort, og tank penge til Davinde Rideklub.

Sådan gør du:
Brug linket herunder, og udfyld bestillingsformularen på OK’s hjemmeside. Så tanker du automatisk penge til os, så snart du tager kortet i brug.

Det er gratis at få et OK Benzinkort.

Du kan også finde et bestillingsskema på reolen i rytterstuen, eller få det tilsendt ved at kontakte Janne Elkjær på info@davinderideklub.dk. Det udfyldte skema sender du til OK, så vil du inden 8 dage modtage dit OK Benzinkort.

Har du allerede et OK Benzinkort, kan du også tanke penge til klubben. Du skal bare oplyse dit navn og kortnummer til os på info@davinderideklub.dk. Du kan også henvende dig direkte til OK på sponsormateriale@ok.dk, som så vil tilknytte dit kort til vores sponsoraftale.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte info@davinderideklub.dk.

Med et OK Benzinkort i hånden kan du tanke billig benzin og diesel på mere end 650 OK-tankstationer over hele landet.

Læs mere om dine muligheder med OK Benzinkort her.

Hos OK kan du også købe billig fyringsolie, træpiller, træbriketter, brænde, el og varmepumper. Du kan bestille døgnet rundt.

Gå ind på www.ok.dk
eller ring 70 10 20 33